keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Rentoutuminen 23.11.2016

Pidimme rentoutuksen 23.11 matkailualan aikuisopiskelijoille eli luokalle QA16MVP Jennan ja Miisan kanssa yhdessä. Rentoutus pidettiin meidän I- rakennuksessa luokassa 203.

Tuntityöskentely sujui meiltä tosi hyvin, yhteistyö toimi ja jokaisella oli jokin homma tehtävänään. Suhtauduimme aiheeseemme positiivisesti.
Suhtauduimme asiakkaisiin kohteliaasti ja ystävällisesti.
Teimme ohjelmapalvelusta kiinnostavamman taustamusiikilla ja vaihtuvilla kuvilla

a) Äänimaailma

- Lukija luki hyvin mutta lintujen ääniä oli ehkä liikaa ja ei sopinut sukellus kohtaan.

b) Tarina

- Sopivan pituinen

c) Blueprint

- Blueprint oli hyvä ja onnistunut, eikä muuta korjattavaa kuin kynät.

d) Kutsu

- Kiva, piristävä ja teemaan sopiva

e) Pukeutuminen

- Killan hupparit oli paitsi Miisalla.

f) Kiitoslahjat

- Oli vähän ongelmia kiitoslahjojen kanssa, koska ryhmä vaihtui kaksi kertaa niin lopulta päädyttiin tekemään veneet kokonaan uudestaan. Opponoijien mielestä kuitenkin olivat söpöjä.

Rentoutuksen ohjaajien sanallinen viestintä oli asiakasystävällistä ja sanaton viestintä oli hieman epävarmaa ainakin mun ja jennan osalta, koska itellä on yleensä muutenkin vähän esiintymisen ja ihmisten edessä olemisessa ongelmia, mutta yritän parantaa sitä aina.

Työnjako suunnittelussa meni hyvin, jokainen teki jotain ja saatiin hyvin sovittua kuka teki mitäkin eli yhteistyö toimi hyvin. Samoin toteutuksessa.

Ajankäyttö oli blueprintin mukainen.

Mielestäni rentoutuksessa hyvää oli kokonaisuus, se että se kuitenkin onnistui ihan hyvin ja itse en ainakaan huomannut mitään suurempia virheitä. Kehitettävää meillä olisi se, että elekieli olisi avoimempaa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti