sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Verkatehdas vko 3

 Kolmas viikko verkatehtaalla on mennyt tosi nopeasti ja hyvin. Keskiviikkona kun tulin töihin, kuulin että kokoussuunnittelija Desire, jonka kanssa olen työskennellyt on loppu viikon sairaslomalla. Se vähän jännitti, sillä oli todella paljon kokouksia tulossa ja ajattelin että joudun hoitamaan ne yksin. Minulla oli onneksi apuna yksi vahtimestareista, jonka apua en kuitenkaan paljoa tarvinnut. Torstai aamunakin olin ensimmäinen töissä ja laittelin siellä tiloja valmiiksi klo 7 aamulla ja kun vahtimestari tuli paikalle, hän yllättyi kun ei ollut hänelle mitään hommaa jäljellä. Loppujen lopuksi viikko oli todella opettavainen ja hauska. Oli kiva testata miten oikeasti pärjää yksin, ilman ammattilaisen apua. Sainkin paljon kehuja muilta työntekijöiltä omatoimisuudestani. Tuli sellainen ylpeä olo itsestään, kun osasi ongelmitta laittaa kokoustilat valmiiksi (jopa tekniikkalaitteet :D), opastaa ja palvella asiakkaita sekä sitten päivän päätteeksi tyhjentää kokoustilat :)


Sain käyttööni jopa oman pienen toimiston ja tietokoneen



sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Verkatehdas vko 2

Kolmas viikko työssäoppia, mutta toinen työviikko koska viime viikon olin vapaalla. Työt ovat sujuneet hyvin, olen saanut jo enemmän vastuuta ja paikat ovat tulleet tutuiksi. Jotkut päivät ovat aika tylsiä, koska ei ole tapahtumia tai kokouksia, niin minulle ei ole mitään hommaa, toiset päivät taas ovat todella kiireisiä jos on monta kokousta tai tapahtumaa. Tällä viikolla olin kolmena päivänä kokouksissa ja yhtenä päivänä konsertissa. Konserteissa minun hommiin kuuluu yleensä bäkkärin hoitaminen eli hankin tarjoilut ja laitan ne esille ja huolehdin jos esiintyjät tarvitsevat jotain.









lauantai 8. huhtikuuta 2017

Verkatehdas vko 1

Ensimmäinen viikko työssäoppimassa on sujunut todella hyvin. Pidän työpaikasta ja työkaverit ovat tosi mukavia ja rentoja.

Maanantaina minulla oli vain muutaman tunnin päivä, minulle esiteltiin paikkoja, työntekijöitä ja kerrottiin työvuorot.
Seuraavat kolmepäivää olin kokoussuunnittelijan kanssa, pääsin mukaan kokousten valmisteluun, eli tarkastettiin laitteet, laitettiin vedet ja opasteet paikoilleen jne. Työpäivät alkoivat aikaisin 7-8 aikaan aamulla.
Perjantain ja lauantain olin tuotantosuunnittelijan kanssa, pääsin mukaan kahden konsertin järjestelyihin, jotka molemmat olivat musikaaleja Vanaja salissa. Valmistelin bäkkärin valmiiksi esiintyjille, kävin kaupassa ostamassa tarjoilut ja laitoin kahvit keittymään. Otin myös verkatehtaan someihin kuvia tapahtumista. Nämä kaksi päivää olin illassa eli töitä oli 12-19.

Työ verkatehtaalla on minusta todella mielenkiintoista ja joka päivä on erilainen. Töihin on kiva lähteä ja odotan innolla seuraavia juttuja. Ensimmäisellä viikolla tein paljon tunteja, sillä seuraava viikko minulla on vapaa, koska tapahtumia ei hirveästi ole pääsiäisen takia.