keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Juomaosion Näyttö



Alkuruoka:

Tonnikala-makaronisalaatti

Ruokajuomaksi valitsin Italialaisen Pasqua Proseccon, joka on pirteä ja hedelmäinen valkoviini. Mielestäni se sopii hyvin kalan ja salaatin kanssa.




Pääruoka:

Silakkafileet, perunamuusi ja tillikastike

Ruokajuomaksi valitsin Ranskalaisen Joseph Drouhin Givry punaviinin, joka on marjaisa ja raikas punaviini. Mielestäni se sopii hyvin muusin ja silakoiden kanssa, koska se tuo ateriaan karpalon ja vadelman makua.


Jälkiruoka:

Muurinpohjaletut kermavaahdon ja vadelmahillon kera

Ruokajuoma:

Mansikkaunelma

4 cl gin
2cl sokeriliemi
2cl sitruunamehu
8cl mansikkasose

Tein mansikkaisen jälkiruokajuoman, koska mielestäni se sopi hyvin lettujen kanssa. Juomasta tuli ehkä liian täyteläinen, mutta muuten olin tyytyväinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti