sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Baarityössäoppi viikot 5&6

Albertin kellarissa menee hyvin, enää ei tarvitse hirveesti kysellä työkavereilta apua kun hommat sujuu jo oma-aloitteisesti. Myynnissä kyllä tarvii vielä kysellä koska joka päivä tulee jotain uutta eteen. Enää ei oikeestaan ees jännitä ja työt sujuu jo rennommin. Mulle on tullu kanta-asiakkaatkin jo hyvin tutuksi. Asiakkaat on muutenkin allussa ehdottomasti parasta kun ne aina juttelee ja on niin hyvällä tuulella. On ollu myös kiva kun on oppinu suosittelemaan hyvin oluita, varsinkin jos asiakas on tykännyt siitä mitä myin hänelle. Lauantaina jäi tosi hyvä fiilis kun asiakkas pyysi jotain makeeta hyvää maitodrinkkiä ja mä sit tein hänelle ja hän tuli vielä erikseen kiittämään ku oli tykänny niin kovasti :)

Oon ollu nyt siis torstaista lauantaihin töissä ja teen semmosia 9-10h pituisia työpäiviä. Nyt niihin on jo ihan hyvin tottunu niin ei tunnu niin rankoilta ja on ollu kiva ku on sit 4 vapaapäivää. Hannalta sain nyt semmosen tehtävän vapaille, et kirjotan ylös mitä tehdään baarin avautuessa ja suljettaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti