torstai 22. maaliskuuta 2018

Erilaisten majoituspalveluiden vertailu

Vertailen tässä raportissa Cumulus Resort Aulankoa ja Cumulus City Hämeenlinnaa.

Cumulus Aulanko sijaitsee luonnon lähellä, rauhallisen Vanajaveden rannalla, monien aktiviteettien ympäröimänä. Tämän vuoksi suurin ja tärkein kohderyhmä hotellissa on lapsiperheet. Hotellin läheltä löytyy kylpylä, kiipeilypuisto Hugopark, hevostalli, keilahalli ja huikeat ulkoilumahdollisuudet. Aulangolla on paljon autopaikkoja, myös tolpallisia jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytössä. Helpoin tapa saapua Aulangolle on omalla autolla, mutta keskustasta kulkevat myös bussit paikanpäälle.

Cumulus Cityn suurin kohderyhmä taas ovat liikematkustajat, sillä se sijaitsee aivan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hotellin läheltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut ja nähtävyydet mm. Hämeen Linna, Sibeliuksen syntymäkoti ja Palanderin talo. Hotellilta on vain n. 500 metriä linja-autoasemalle, eikä rautatieasemakaan ole pitkän kävelymatkan päässä. Julkinen liikenne onkin parhain vaihtoehto hotelliin saapumiselle, sillä autopaikkoja on rajoitetusti hotellissa.

Sisustukseltaan Cumulus City on modernimpi, Aulangolla huoneet ovat hieman vanhanaikaisia ja kaipaisivat kunnostusta. Kuitenkin Aulangolta löytyy todella laaja valikoima erilaisia huoneita ja sviittejä, kun taas Cumulus Cityssä on vain standard ja superior -huoneita.

Molemmissa hotelleissa on mahdollista järjestää kokouksia, mutta Aulangolla on huomattavasti enemmän ja suurempia tiloja. Aulangolla on 16 erilaista tilaa 10-800 hengelle, kun taas Cumulus Cityssä on 4 tilaa 8-40 hengelle.

https://www.cumulus.fi/hotellit/hameenlinna/kylpylahotelli-cumulus-resort-aulanko-hameenlinna
https://www.cumulus.fi/hotellit/hameenlinna/cumulus-city-hameenlinna


1 kommentti:

  1. Tässä olikin hyvää vertailua saman omistajan kahdesta eri tyyppisestä paikasta. Selkeästi tiedät eri paikkojen kohderyhmät ja heille tarjottavat palvelut.

    VastaaPoista