keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Room escape

Järjestimme tänään (21.10)  Sonjan, Pinjan ja Matildan kanssa room escapen meidän koulumme ICT-opiskelijoille.

Mitä hyvää oli?
- Room escapessa hyvää oli ainakin meidän rekvisiitat ja taustamusiikit. Työskentelimme myös ryhmänä tosi hyvin ja saimme kuitenkin kaikki tehtyä vaikka ei se täydellisesti mennytkään.

Mitä kehitettävää oli?
- Suunnitteluaikaa olisi saanut olla huomattavasti enemmän. 

Miten ryhmän työskentely sujui?
- Mielestäni ryhmämme työskentely sujui hyvin, olimme samaa mieltä asioista joten esim. suunnittelussa ei ollut ongelmia. Teimme hyvin yhteistyötä. 

Mitä opit tapahtumien/ohj, palveluiden suunnittelusta/toteutuksesta?
- Opin että asiat tulee suunnitella tosi tarkkaan ja huolella vaikka olisikin vain jokin ihan pieni asia. Ei voi jättää jotain asiaa huomioimatta koska siitä saattaa aiheutua vaikeuksia kun tapahtumaa järjestää.

Millaista palautetta asiakkaat antoivat?
- Palaute oli aika yksitoikkoista. Suurin osa ei ottanut palautetta ollenkaan tosissaan vaan kirjoitti jotain omia juttujaan ja vain muutama kirjoitti jotain asiallista. Meidän taustamusiikkia ainakin kehuttiin. 







1 kommentti:

  1. Hyvin olit laittanut tähän omia ajatuksiasi. Aikaa tuohon suunnitteluun ei ollut liikaa. Joskus kuitenkin joutuu tekemään asioita nopeassakin tahdissa, jolloin ryhmätyön ja kaikkien ryhmän jäsenten työpanos entisestäänkin korostuu. Teillä oli hyvä teema, ja olisi ollut kiva, jos olisitte saaneet päällenne tapahtumaan suunnittelemanne haalarit.

    VastaaPoista