tiistai 2. helmikuuta 2016

Suomen latu -tehtävä

Suomen latu on keskusjärjestö jonka muodostaa 220 jäsenyhdistystä ja niiden yli 80 000 jäsentä. Järjestön tavoitteena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa ympäri vuoden. Suomen ladun tärkeimpiin tehtäviin kuuluu ulkoilumahdollisuuksien edistäminen, jonka he tekevät valtakunnallisesti keskusjärjestönä ja paikallisesti latuyhdistyksissä.

Suomen latu tuottaa monenlaisia palveluita. Kiilopää on Saariselän tunturialueella sijaitseva Suomen ladun omistama tunturikeskus jossa voi majoittua mökissä tai hotellissa. Kiilopäässä on erilaisia aktiviteetteja esim. talviuintia, lumikenkäilyä ja patikointia.
Suomen ladun hiihtopalvelut tarjoaa suksihuoltoa, hiihtovälineitä joko omaksi tai vuokralle sekä hiihtokursseja kaikenikäisille. Suomen ladulla on yhdistyspalvelut -sivu joka toimii tieto- ja materiaalilähteenä yhdistyksille. Suomen ladun jäsenpalveluista löytyy tietoa Suomen ladun jäsenyydestä ja myös apua jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Suomen latu lähettää jäsenilleen tiedotteita toiminnastaan ja tapahtumistaan. Jäsenet saavat rahanarvoisia etuja esim. Latu & Polku -lehden.

Suomen ladun tiedotuskanavana toimii Facebook jossa he julkaisevat ajankohtaisia asioita järjestöstään, uutisia ja tietoa tulevista tapahtumistaan. Suomen latu on muualla sosiaalisessa mediassa näkyvillä Latu&Polku -bloginsa kautta ja Twitterin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti