keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Matkatoimistot

Tjäreborg

Tjäreborg perustettiin Tanskassa vuonna 1950 ja Suomeen se perustettiin vuonna 1966. Vuonna 2014 Tjäreborgin liikevaihto oli 139 miljoonaa euroa , heidän matkustajamäärä on vuosittain n. 190 000. Tjäreborg työllistää Suomessa n. 50 henkilöä ja lomakohteissa n. 70 suomalaista opasta.
Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Urho Kekkosen kadulla.
Tjäreborg on osa Thomas Cook Group - konsernia, joka on kansainvälinen matkanjärjestäjäkonserni.
Järjestävät tilauslennoilla tehtäviä matkoja Eurooppaan, Aasiaan, Afrikkaan ja Amerikkaan. Tjäreborg tarjoaa myös joustavia, räätälöityjä reittilennoilla tehtäviä matkapaketteja ympäri maailmaa.
Tjäreborgin perhehotellikonseptit ovat Sunwing Family Resorts ja Family Garden. Sunprime hotels on aikuisille suunnattu hotellikonsepti.


Matka Tjäreborgin kautta

Lähtö ma 10.4.2016 klo 16.25 lennolla, kesto 6h 25min ja perillä Gran Canarialla klo 20.50

Matkareitti: Helsinki - Espanja, Gran Canaria, Puerto Rico - Helsinki. Lentokenttäkuljetus


Majoitus: Tjäreborgin Family Garden hotelli Altamarissa kaksiossa. (lennot + hotelli 1450e)
Ruokailut: Aamiainen hotellin aamiaisbuffetissa (110e) Hotellin lähellä monia ravintoloita esim. La Barca, Rest Vista Amadores ja Resturante Flipper.
Ohjelmapalvelu: Vaellusretki valitsemanaan päivänä Gran Canarian luontomaisemissa (96e) E-bike pyöräretki sähköavusteisilla polkupyörillä (158e) Gran Canarian makuja - kokopäiväretki (118e)

Yhteensä: 1 932e 2 aikuiselta sisälten aamiaisen, lennot, majoituksen ja ohjelmapalvelut




Matkapaletti


Iloiseen ja rentoon harraste- ja teemamatkailuun erikoistunut yksityinen suomalainen matkanjärjestäjä. Toiminta aloitettiin vuoden 2004 alussa. Pääkohteena Kreikka ja muina kohteina ovat olleet Italia, Kroatia, Montenegro ja Viro. Matkat soveltuvat sekä yksittäisille matkailijoille että ryhmillekkin.Matkapaletin toiminta-ajatuksena on tarjota ihmisille mahdollisuus toteuttaa itseään kehittävän harrastuksen parissa, matkustaen ja tutustuen uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Matkatoimiston omistaa Päivi Tossavainen.



Matka MatkaPaletin kautta

Kulinaaria ja kulttuuria Ateenassa - matka
Lähtö 17.04.2016 klo 06:35 lennolla Helsingistä, Ateenassa perillä klo 10:15

Matkareitti: Helsinki - Kreikka, Ateena - Helsinki

Majoitus: Arethusa Hotellissa Ateenan keskustassa kahden hengen huoneessa 

Ruokailut: Aamiainen nautitaan hotellin ravintolassa ja sen lisäksi matkaan kuuluu ohjelman mukaiset viini- ja ruokamaistelut, kahvitauot sekä lounas tai päivällinen viitenä päivänä. Hotellin läheisyydessä on monia ravintoloita ja kahviloita mm. The Indian Kitchen ja Cafe Voulis Salumeria, joissa voi ruokailla lounasta tai päivällistä.

Ohjelmapalvelu: Ensimmäisenä päivänä tutustumiskierros keskusta-alueella ja vierailu Akropolis museoon ja kukkulaan. Toisena päivänä kierrellään Ateenan kauppahalleja ja maistellaan paikallisia herkkuja. Kolmantena päivänä vieraillaan kansallispuistossa ja Benaki museossa. Neljäntenä päivänä vierailu viinitilalla Mesogian alueella, jossa maistellaan paikallisia viinejä. 


Yhteensä: 990e sisältäen lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus, aamiainen ja ohjelmapalvelu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti