tiistai 31. tammikuuta 2017

Yksilötyö: Koskikellunta

Koskikellunnalle on oma lajiliitto Team Koskikellujat, joka sijaitsee Kuokkalankoskella, Lempäälässä. https://www.koskikellujat.fi/

Koskikelluntaa voi harrastaa ympäri vuoden, talvella sitä kutsutaan jääkellunnaksi. 

Kelluntalasku suoritetaan pelastuspuvussa. Puku on täysin vesitiivis ja sen alle puetaan talvisin lämpöpuku, kesällä kevyt alusasu. Pelastuspukuun kuuluu myös saappaat. Puvun sisälle jää ilmaa puettaessa, ja sen takia puku kelluttaa ihmistä. Pelastuspuvun päälle puetaan vielä koskenlaskuliivit, jotka on topattu selkäpuolelta. Lisäksi varustukseen kuuluu kypärä, neopreenimyssy sekä neopreenihansikkaat. Koruja ei saa olla. 

Alaikäisen osallistujan on oltava vähintään 12-vuotias ja 130cm pitkä, lisäksi tarvitaan huoltajan kirjallinen lupa. Mukaan ei saa tulla alkoholin vaikutuksen alaisena. Turvavene seuraa mukana koko laskun ajan.


Koskikelluntaa Rukalla 
http://www.rukapalvelu.fi/

Rukapalveluilta löytyy jokaiseen vuodenaikaan seikkailuja ja retkiä puhtaassa luonnossa. He räätälöivät kokouspalveluita, seikkailuohjelmia, hemmottelua, majoitusta ja ruokailuja. Rukapalvelut ovat tarjonneet unohtumattomia hetkiä Kuusamossa jo vuodesta 1987. 




Lähteet: 
https://www.koskikellujat.fi/elamyspalvelut/koskikellunta/
http://www.rukapalvelu.fi/ota-yhteytta/rukapalvelun-esittely

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti